Maksaminen ja maksutavat

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj
Y-tunnus: 2122839-7
Innova 2, Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com

Toimitusaika

Toimitukset pyritään lähettämään työvuorokauden kuluessa tilauksesta. Tilauksia käsitellään arkipäivisin ja toimitusaika on yleensä 2-5 arkipäivää. Mikäli tuotteet ovat tilaustuotteita, toimitusaika on yleensä 1-3 viikkoa. Jos jokin tilauksen tavaroista on loppunut varastostamme, olemme sinuun yhteydessä.

Emme vastaa toimitusten viivästymisestä mahdollisesti johtuneista välillisistä kuluista.
 

Toimitustavat

Tilatut tuotteet toimitetaan Postin, Matkahuollon tai Kaukokiidon kautta asiakkaan valitsemaan toimipisteeseen. Myyjällä on oikeus valita edullisin toimitustapa lähetyksille, jotka eivät sovellu postin kuljetukseen esim. lähetyksen koon, painon tai sisällön vuoksi.

Toimituskulut määräytyvät valitun toimitustavan ja toimituksen painon ja pakkauksen koon mukaan.

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut toimituksen aikana, tulee tästä ilmoittaa viipymättä, mutta kuitenkin 14 vuorokauden kuluessa verkkokaupalle. Toimituksessa vioittuneista paketeista tulee viipymättä ilmoittaa toimituksesta vastanneelle yhtiölle.
 

Toimitussisällön tarkastaminen

Ostaja on velvollinen tarkastamaan vastaanottamansa tuotteet. Myyjä ei vastaa toimitusvirheen seurauksena väärän tuotteen käyttöönotosta aiheutuneista vahingoista.
 

Jälkitoimitukset

Mikäli tuotetta ei ole tilaushetkellä myyjän varastossa, tuote jää jälkitoimitukseen. Jos jokin tilauksen tavaroista on loppunut varastostamme, olemme sinuun yhteydessä.