Maksaminen ja maksutavat

Palvelun maksunvälityspalvelun toteuttaa Checkout Finland Oy (Y-tunnus 2196606-6). Maksutapoina käyvät Checkout Finland Oy:n tarjoamat verkkopankki- ja luottokorttimaksut. Lisätietoa maksutavoista Checkout Finland Oy:n sivuilta: http://checkout.fi/materiaalit/maksuehdot/
 

Toimitusaika

Toimitukset pyritään lähettämään työvuorokauden kuluessa tilauksesta. Tilauksia käsitellään arkipäivisin ja toimitusaika on yleensä 2-5 arkipäivää. Mikäli tuotteet ovat tilaustuotteita, toimitusaika on yleensä 1-3 viikkoa. Jos jokin tilauksen tavaroista on loppunut varastostamme, olemme sinuun yhteydessä.

Emme vastaa toimitusten viivästymisestä mahdollisesti johtuneista välillisistä kuluista.
 

Toimitustavat

Tilatut tuotteet toimitetaan Postin, Matkahuollon tai Kaukokiidon kautta asiakkaan valitsemaan toimipisteeseen. Myyjällä on oikeus valita edullisin toimitustapa lähetyksille, jotka eivät sovellu postin kuljetukseen esim. lähetyksen koon, painon tai sisällön vuoksi.

Toimituskulut määräytyvät valitun toimitustavan ja toimituksen painon ja pakkauksen koon mukaan.

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut toimituksen aikana, tulee tästä ilmoittaa viipymättä, mutta kuitenkin 14 vuorokauden kuluessa verkkokaupalle. Toimituksessa vioittuneista paketeista tulee viipymättä ilmoittaa toimituksesta vastanneelle yhtiölle.
 

Toimitussisällön tarkastaminen

Ostaja on velvollinen tarkastamaan vastaanottamansa tuotteet. Myyjä ei vastaa toimitusvirheen seurauksena väärän tuotteen käyttöönotosta aiheutuneista vahingoista.
 

Jälkitoimitukset

Mikäli tuotetta ei ole tilaushetkellä myyjän varastossa, tuote jää jälkitoimitukseen. Jos jokin tilauksen tavaroista on loppunut varastostamme, olemme sinuun yhteydessä.